zondag, maandag & dinsdag

 • Pandemic Legacy met B, E en J. Sowieso: dat E en J hier waren. Zo fijn om hen over de vloer te hebben.
 • Fris en fruitig om acht uur ‘s morgens wakker worden op zondag, alle tijd hebben om aan te rommelen en de dingen te doen die ik graag wilde. Schrijven, boodschapjes, wandeling.
 • Zelfgemaakte guacamole, olijven, BonBonBloc, verse frambozen – kortom, zondagsvoedsel.
 • Laatste afspraak bij de fysio! Mijn steunzolen doen het goed (niet voor niets kon ik vorige week elke dag zo veel wandelen!) en in combinatie met regelmatig foamrollen, oefening en de dry needling-behandelingen die ze me gaf, heeft ze alle vertrouwen in een goede verdere genezing van mijn peesontsteking.
 • Zonnig weer, werken met de tuindeuren open en intussen snoepen van een grote bak kersen.
 • ‘s Avonds een online les over wijn & spijs, ik heb allemaal interessante dingen geleerd.
 • Wandelen door park Sonsbeek naar het huis van J en E – een route van een half uur heen en terug, en wat een schitterend park is dat! (dat ik vandaag weer een fiks zeurende enkel heb is dan weer jammer, maar vooruit – verplichte wandelrust de rest van de week…)
 • E hoogzwanger zien en bijpraten & spelletje doen met deze fijne mensen.
 • Twee superleuke mailtjes in mijn inbox, eentje van de cursusleider bij wie ik in september aan de slag ga, daarover later meer!

1+

3 reacties op “zondag, maandag & dinsdag”

 1. Pandemic legacy is denk ik het enige coop spel dat ik leuk vind. Wel enigzins confronterend, gezien hoe de wereld er nu uitziet. Zijn jullie net begonnen of?

  0
  • Haha ja wel bizar hoeveel sommige aspecten/mechanismen overeenkomen met de corona-pandemie.. Ik kreeg het spel vorig jaar voor m’n verjaardag (eind juli), en we waren dus al een paar maanden bezig toen het virus uitbrak. Ingehaald door de werkelijkheid… waar zijn jullie ergens in het jaar? En wat maakt dat je niet zo’n fan bent van andere coöp-spellen?

   0
 2. Wij zijn nu in de tweede keer mei beland. Zijn in januari begonnen, maar iets wat vertraging opgelopen door covid.
  Geen idee waarom ik niet van coöperatieve spellen hou. Ik denk dat ik te competitief ben en zelfstandig wil winnen. Of verliezen.

  1+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.