Ze is er!

Jaaaa, dat kon natuurlijk ook niet anders, zo eind september. En mogelijk heb je vorige week al m’n geboortebericht op Instagram gezien. Maar voor de volledigheid: yes, ze is geboren! Op 8 september werden B en ik ouders van onze prachtige dochter M.

Dolgraag zou ik nu ook haar volledige namen en foto’s met jullie delen – want ja, supertrots natuurlijk! – maar het internet blijft nog steeds het internet, en ik wil dit lieve kleine mensje op een dag zelf de gelegenheid geven om te besluiten hoe (on)zichtbaar ze online wil zijn. Dus behalve die ene Insta-post met een paar geboortefoto’s zullen we geen herkenbare beelden van haar uploaden.

Hier dan wél een blij-ei-kiekje van mij gisteren, met haar slapend op schoot:

En een aantal dagen eerder, toen we nog vooral hele dagen in bed doorbrachten om te herstellen (nou ja, ik dan):

Hoe het met ons gaat? Korte versie: héél goed! Ik kijk terug op een prachtige bevalling en een geweldige, soepele kraamweek. Er was me van tevoren zo vaak verteld dat die roze wolk een mythe was, nou, ik zat er hártstikke op hoor. M is een voorbeeldig kind dat alles volgens het boekje doet – sterker nog, ze zat al op dag 5 boven haar geboortegewicht, iets waar je in principe twee weken de tijd voor hebt.

Verder vind ik het ronduit geweldig om haar mama te zijn, deze nieuwe staat van zijn voelt compleet natuurlijk voor me en ik voel me nog net zo rustig, zeker en afgestemd op mezelf & haar als tijdens de zwangerschap. En ja, natuurlijk was het vannacht om half 3 even lastig om wakker te worden toen ze zich meldde voor weer een voeding. Maar vooralsnog hebben we zéér weinig te klagen. En wat morgen of overmorgen ons ook zullen brengen, ik ben ontzettend dankbaar met hoe alles tot nu toe verloopt.

Het uitgebreide geboorteverhaal hoop ik over een tijdje met jullie te delen; eerst gaan we hier met z’n drietjes nog wat meer landen en knuffelen. To be continued dus! <3


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Ze is er!”

  1. Aah wat een fijn bericht! Hoera voor baby M en jullie! Super dat je effectief op een roze wolk zat/zit : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.