vrijdag & zaterdag

  • Dat ik géén corona bleek te hebben, jippie! Oké, de kans was misschien niet heel groot aangezien ik al een keer de sjaak was – maar ja, het is nog compleet onduidelijk of & hoe snel je het virus opnieuw bij je kunt dragen. Dus toen ik dinsdag lichte keelpijn kreeg en wat snotterig was, besloot ik me woensdag meteen te laten testen. Gelukkig kreeg ik de uitslag snel, zodat ik vrijdag gewoon m’n ouders kon verwelkomen hier in huis. :-)
  • Puzzelen en thee drinken en lunchen en taartjes eten en wandelen met m’n ouders-uit-Zweden.
  • Indiaas bestellen en met z’n vieren gezellig tafelen.
  • Lekkers afhalen bij Bammetje, een bakkerij die werkt op bestelling en waar alles helemaal plantaardig is. Met z’n vieren alles uitproberen. Ik kocht een croissantbox (met een crompouce, red velvet- en baklava-croissant), een saucijzenbroodje, een stuk foccacia van bietendeeeg met olijven, tomaatjes en feta, een passievrucht-tartelette en chocoladetaart. Het was allemaal heel lekker en de chocoladetaart & red velvet-croissant waren de winnaars van de proeverij.
  • ‘s Avonds pizza bestellen van O’Panuozzo. Zien hoe m’n ouders opnieuw mega-enthousiast waren over deze pizza’s (en terecht, haha). Zelf nam ik voor het eerst een vegetariana zonder kaas, ofwel een vegan pizza. Heel eerlijk? Het was superlekker en ik miste de kaas niet eens. O ja, ook leuk: bestellen met een appje naar de eigenaar. Order doorgeven, Tikkie doen, grazie mille!
  • Een escape game doen aan de keukentafel. We hadden de laatste van deze box heel lang bewaard zodat we ‘m samen met mijn stiefvader konden doen, die ook van dit soort puzzels houdt.

2+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.