vrijdag, zaterdag & zondag

 • Interviewen voor het kerstnummer van Radboud Magazine.
 • Daarna even langsdroppen bij collega’s – ik was toch in Nijmegen – en samen lunchen. Wat een verademing om elkaar even écht in de ogen te kijken (na al die uren praten via Teams).
 • Mezelf trakteren op bezorgvoedsel. Alweer ja, ik moest (vrijdagavond) nog even aan de bak voor bovengenoemd interview dus besloot het mezelf makkelijk te maken. Mag altijd, en zeker op dit soort momenten. :-) Meer werken betekent nu eenmaal dat ik andere prioriteiten moet stellen. Dan maar even niet koken. Dan maar even niet sociaal op vrijdagavond. Ja jongens, ik leer het wel. ;-)
 • Wakker worden met een les hatha yoga. Alle lessen zijn nu online via Zoom, en hoewel dat natuurlijk niet hetzelfde is als les in de studio, is het nog steeds fijn om yoga te doen.
 • E en J hier over de vloer, met z’n vieren beginnen aan seizoen 2 van Pandemic Legacy. Ja, het is nog altijd raar dat we elkaar niet kunnen knuffelen, en überhaupt gek om zo weinig mensen te zien. Maar evengoed fijn om soms een béétje live sociaal contact te hebben.
 • Tussendoor even buiten een rondje om het park lopen met E.
 • Nog een potje Pandemic in de ochtend. Seizoen 2 is ook erg tof.
 • Yin Yoga – ik was de les bijna vergeten, kwam er vlak van tevoren achter dat ‘ie gepland stond en E en J waren er nog. Toch besloten in te loggen (goede oefening met ‘ruimte innemen’) en wat was dit een goed idee op de zondag.
 • Foto’s maken met Merel.

PS. Ik merk dat ik het wel dubbel vind om juist ook deze ‘sociale’ dingen te delen, nu tijdens de tweede lockdown. Kleine disclaimer: ja, hier en daar spreek ik met iemand af. Niet veel. Geen groepen. We houden altijd zo veel mogelijk afstand, knuffelen niet. Ik ben de hele week thuis, werk thuis, draag een mondkapje op openbare plekken. Zeg afspraken af als ik ook maar een tikje keelpijn of snotterigheid denk te merken. Bekijk sowieso bij elke afspraak of het op het moment zelf voor beide partijen oké voelt. Kortom, ik doe wat ik kan, binnen het redelijke. Ik denk dat dat goed is. En toch, hè. Wat is het ingewikkeld allemaal, soms.

1+
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

2 Comments

 • Karlijn

  Ja ingewikkeld is het. Maar zolang we blijven nadenken en alles afwegen, moet afspreken kunnen toch? Gewoon voorzichtig. Zoals je zegt, binnen het redelijke.

  0
  • Suusie

   Yes, je hebt gelijk, helemaal mee eens :) merk alleen dat het best gevoelig ligt omdat mensen er zo verschillend in staan. De één zegt ‘fck de regels’ en de ander komt z’n huis niet meer uit..en alles ertussen. En als je over dingen schrijft heb je in die zin toch een beetje een voorbeeldfunctie, of zo. Aan de andere kant wil ik ook niet schijnheilig doen… dus ja, hmm, lastig. Vooral per moment maar bekijken :)

   0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.