vrijdag

  • M’n eerste twee opdrachten voor de schrijfcursus af hebben. Eindelijk, kan ik wel zeggen. Je zou het misschien niet verwachten, maar ik zat er best tegenop te hikken. Zondag is de deadline en we hadden bijna een maand de tijd… Ik zei al, deze cursus is supergoed en dat is vooral omdat-ie best uit mijn comfort zone is – maar dat maakt het tegelijkertijd bij vlagen doodeng. ;-)
  • Allemaal mooie wijnen halen voor wijnclub eind volgende week. We zitten in meerdere kleine groepjes in plaats van in één groot gezelschap – maar alnog vrees ik er een beetje voor of het kan doorgaan… tienduizend besmettingen op een dag jongens, dit gaat echt niet de goede kant op.
  • B’s ouders die kwamen eten. Spaghetti bolognese. De cannoli die zijn moeder had meegenomen voor bij de thee.
Een van de stukken die ik schreef voor de cursus, gaat over deze twee flessen die we van de zomer kochten in Frankrijk. Twee keer malbec van dezelfde maker; eentje met druiven uit Frankrijk (Cahors), de ander gemaakt in Argentinië (Mendoza). Proef je dat verschil? Ja! Misschien plaats ik het verhaal ook nog wel eens hier…

1+
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.