vrijdag

  • Lekker lang in bed blijven liggen, beetje lezen en YouTube-video’s kijken.
  • A die spontaan langskwam rond de middag, kopje thee drinken op de bank en een beetje bijkletsen.
  • B mee uit eten nemen voor z’n verjaardag; we gingen naar C’est Ca, een heel fijn Frans restaurantje buiten het centrum. Bij C’est Ca hebben ze geen menukaart, maar een dagelijks vijfgangenmenu (met passende wijn). Je kunt dieetwensen doorgeven en ze kunnen ook 100% plantaardig koken! En dat viel niet tegen zeg. Wauw, mijn borden deden niet onder voor die van B (die wel vlees en vis eet). Ik zag echt dat ze hun best hadden gedaan om overal een waardig alternatief te serveren. Toen hij een kaasplank kreeg, hadden ze voor mij bijvoorbeeld een plankje met rookamandelen, taggia-olijven, augurken, dadels en nog wat dingen.
  • En een vierde leuk ding: in m’n eentje naar een café in de stad en daar lekker anderhalf uur zitten lezen. O ja, zo fijn was dat, even eruit & in een boek duiken zonder afleiding. Moet ik vaker doen. Meneer Potter, het nieuwe stadscafé naast de Neude-bibliotheek, is hier trouwens een goede plek voor.
Mijn hoofdgerecht: een maaltijd van in zoutkorst gegaarde koolraap, wortels waar wat funky’s mee was gedaan, gestoofde linzen, rodewijn/balsamicosaus en nog allerlei smaken die ik niet precies meer weet.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.