Video: 4 weken met de trein door Italië

Verrassing! Mocht je net als ik nogal klaar zijn met de donkere koude winter in Nederland, dan heb ik wat leuks voor je: ik maakte éindelijk m’n Italië-vlog af! Of nou ja, vlog… Er wordt eigenlijk niet gepraat ;-) maar ik neem jullie graag mee op de reis die B en ik afgelopen september maakten.

Mocht je het gemist hebben: we gingen dus 4 weken met de trein naar Italië. Hier lees je meer over dat plan en hier vertel ik over de highlights van onze route. O ja, en zoek je nog goede tips voor zo’n treinreis? Check deze even.

Voor nu: veel kijkplezier!

0

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Video: 4 weken met de trein door Italië”

  1. Ik krijg hiervan heel veel zin in zomer en vakantie! Reizen met de trein is geweldig <3

    3+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.