TGIF

Thank God It’s Friday, ik zeg dat eigenlijk nooit. Niet dat ik niet soms uitkijk naar het weekend hoor, maar deze bewoordingen doen me nog het meest denken aan de hamburgertent waar ik in Taipei eens at.

Maar vandaag is het de dag ervoor. Ik werd wakker van we wekker, zette die uit en sliep nog anderhalf uur verder. Blijkbaar had ik het nodig; gisteren was ook een lange dag. Nu ontbijt ik met een heerlijk kommetje Griekse yoghurt met walnoten & honing, en een boterham met hagelmix. Precies waar ik zin in had (nou ja, en croissants maar die heb ik niet in huis helaas).

Ik deed de gordijnen open en het bleek heerlijk weer. Nu fluiten de vogels door het open raam. Wat een fijne dag! Trouwens,  het is niet alsof ik vandaag niets nuttigs ga doen hoor. Zo meteen ga ik eerst gauw even langs de Stadswinkel om mijn RIJBEWIJS op te halen. Het liefst zou ik daarna gelijk een rondje crossen in een auto, maar ja, die heb ik helaas niet op de parkeerplaats. ;)

Verder ga ik vanmiddag even langs het CPG – ook alweer te lang geleden -, ligt er een berg werk voor Volonté Générale op me te wachten en daarna is het vast tijd voor boodschapjes, want mijn liefste Keukenprinses komt eten.

Intussen richtte ik gisteravond in de trein naar huis (Amsterdam-Nijmegen) even dit blog opnieuw in. Het voelt als een frisse wind. Leuk om weer actief te zijn. Later vandaag meer hierover.

Voor nu: geniet van de zon, zorg dag je even buiten komt ondanks je studie of kantoorbaan. De geluiden klinken naar zomer en het is bijna weekend jongens, and it’s going to be a good good one.

0

Eén reactie op “TGIF”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.