Suushi TV

Wow jongens, ik had niet gedacht dat ik dit nog eens zou doen. Maar ja hè, de coronatijd maakt de wereld in veel opzichten toch een beetje anders. Dus hierbij presenteer ik mijn eerste publieke vlog!

Heb je vandaag een kwartiertje over tussen het thuiswerken door en heb je je favoriete YouTubers al uit, check ‘m dan even. (En ben je niet van het vloggen, bedenk je dan dat ik óók uit mijn comfortzone ging ;-)).

O ja, vooralsnog is dit een eenmalig experimentje – dus laat me vooral weten wat je vindt. Wie weet maak ik er dan nog wel eens één.

Veel plezier!

0

2 reacties op “Suushi TV”

  1. Ik ben héél enthousiast! Superleuk om je als trouwe volgers eens te zien praten en zo een kijkje te krijgen in je leven. Nu heb ik ook zin om zuurdesembrood te maken haha. Op naar nog een vlog als het aan mij ligt.

    0
  2. Waaaah, supergoed van je! Ik kan me echt voorstellen dat dat best wel eng is, maar ik vond het heel fijn om zo wat (gewone dingen) van je te zien.
    Al moet ik ook eerlijk bekennen dat ik een beetje jaloers werd, toen je vertelde over ‘even langsgaan en een taartje eten’ of ‘naar Groenlo rijden’. Ik zou ook wel graag bij anderen langs willen gaan, maar dat gaat nou eenmaal niet met dichte grenzen.
    Dus ja, heel goed dat je het daar wel over hebt. En vooral, heel fijn voor jullie dat het wel kan, echt mooi om te zien dat dat je zo goed deed! Jia you ;)

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.