stoere dingen doen

Bart is een zeilfanaat, maar gek genoeg waren we tot deze week nog nooit samen het water op geweest. Hoe ik mijn eerste keer catamaranzeilen vond? Oordeel zelf ;-)

Verder in deze vlog: over vriendschappen en je grenzen aangeven, experimenteren met aquafaba, hoe al dat thuiswerken mij bevalt en de courgetteplantjes op mijn balkon – jemig, die dingen goeien als uh… courgette.

PS. Het voelt een beetje als bedelen om dit te zeggen, maar… vind je mijn video’s leuk? Ik heb 100 subscribers nodig om een eigen ‘channel url’ te mogen maken – dan hoef ik niet meer te linken naar https://www.youtube.com/channel/UCDGC25AKlwijzHCxMkb_BpA maar gewoon naar bijvoorbeeld youtube.com/channel/suushi, veel makkelijker natuurlijk. Wil je me hiermee helpen, abonneer je dan op mijn kanaal!

0

Eén reactie op “stoere dingen doen”

  1. Hee, wat leuk dat je aquafaba eens probeert! Mijn vriend en ik zijn ook steeds meer op zoek naar dat soort easy life hacks om minder ‘automatisch’ dierlijk te hoeven eten. Hij heeft laatst deze voor me gebakken: http://www.berriesandlime.com/nl/luchtige-aquafaba-pannenkoekjes-met-pruimencompote/ (zonder alle bijzondere soorten meel hoor, gewoon de basis hiervan overgenomen). Was echt een aanrader! Werden iets meer pancakes dan pannenkoeken (dikker), maar vulden goed.

    En wat zien je courgettes er goed uit!

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.