Q&A: durf te vragen!

Hoi lieve lezer,

Ik dacht, laat ik het vandaag eens een beetje anders doen!

Als je op Twitter zit, ken je misschien de hashtag #durftevragen. Mensen gebruiken die tag om – je raadt het al – zich hardop dingen af te vragen die ze stiekem willen weten. Dingen waar ze nieuwsgierig naar zijn, waarvan ze zich afvragen hoe anderen erover denken, dingen die ze zo snel niet kunnen vinden op Google (‘Hoe laat begint The Crown? #durftevragen’). Of gewoon, iets wat ze nodig hebben. (“Wie weet een goed recept voor pindakaas? #durftevragen’)

Nu ben ik benieuwd wat jij stiekem altijd al van mij hebt willen weten. Wat vraag je je misschien al tijden af als je m’n blog leest, waar wil je graag meer over horen, of wat snap je eigenlijk niet zo goed? Misschien wil je weten hoe ik over een specifiek onderwerp denk, of waarom ik bepaalde keuzes maak. Alles mag.

Dit is je kans!

Binnenkort maak ik een video waarin ik al jullie prangende vragen beantwoord. Dus: welke vraag (of vragen) heb jij voor mij?

Stel ‘m hieronder in de comments! Per mail mag ook.
Ik wens je een heerlijke zondag.

2+
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

6 Comments

 • Dominique ~ The Monkey and the Elephant

  Leuk idee! Ik heb met heel veel interesse je stukjes over sociale media gelezen en ik ben wel benieuwd hoe het daar in deze Coronatijd mee gaat, zeker nu we weer in een lockdown zitten. Ik wil zelf ook steeds minder en misschien zelf wel geen sociale media gebruiken, maar in deze tijd, waarin isolatie soms op de loer ligt, ben ik bang om nog meer geïsoleerd te raken. Hoe ervaar jij dat? Heb je het idee dat het een impact heeft op je sociale leven?

  3+
 • DES

  oh leuk dit Suus!

  – heb je nog leuke boeken tips? onderwerp maakt niet uit
  – vraag van Dominique vind ik trouwens een goeie, ik gebruik alleen nog instagram en ik merk dat als ik me, om wat voor reden dan ook eenzaam voel, het toch weer op mijn tel zet. Al is het maar om een beetje het gevoel te hebben “onder de mensen te zijn”.
  – heb je nog eye openers, inzichten, wat betreft het onderwerp racisme?
  – wat is je droombaan?
  – hoe ziet je droomhuis eruit?
  – wat vind je van de liefde? Wat heb je “nodig” in een relatie bijv, wanneer is het goed in de liefde, wanneer niet?

  2+
 • Shirah

  Superleuk! En wat een mooie foto zeg!

  – Hoe ziet een gemiddelde ‘suusdag’ eruit?
  – Wil je kinderen? (Waarom wel/niet?)
  – Wat zijn jouw beste tips om mild te zijn voor jezelf?
  – Welke gewoonte wil je graag afleren en welke graag aanleren?
  – Wat zijn je favoriete spelletjes?
  – Waar zou je meer tijd voor willen maken?

  2+
 • Loes

  Ja, ik heb wel vragen! Vraag me bijvoorbeeld (al langer eigenlijk) af of je – omdat je familie daar woont – anders naar Zweden kijkt. Spreek je de taal een beetje? Heb je overwogen er zelf te gaan wonen? Houd je het nieuws bij? En meer open: hoe is dat voor jou?

  Vraag me ook af of je, als je professioneel schrijft, je eigen schrijfstijl juist precies herkent / doorhebt, of dat dat juist te dichtbij is. Waar let je op bij schrijven? Maak je een plan van tevoren of begin je gewoon? Wie zou je nog eens interviewen als je de kans zou krijgen?
  Of, stel je zou ooit bij Zomergasten zitten, wat zou je willen delen?

  1+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.