Project 333: kledingkast uitruimen met minimalisme-challenge

Project 333: kledingkast uitruimen met minimalisme-challenge

Wow, zomaar een BONUS-video op de woensdag! :) Ik besloot dat het hoog tijd was om mijn kledingkast weer eens op te ruimen – en ervaring heeft me geleerd dat Project 333 daarin voor mij erg goed werkt.

Mocht je nu denken: huh? Project 333 is een minimalisme-challenge, waarin je 33 kledingstukken uitkiest die je 3 maanden lang draagt. En alleen die kledingstukken dus. De challenge is ooit bedacht door blogger Courtney Carver, zie haar website Be More With Less voor meer info.

En hé, waarom dat moment niet aangrijpen om eens wat anders te maken dan een weekvlog?

In deze video vertel ik waarom deze challenge voor mij zo goed werkt (spoiler: ik ben niet de meest opgeruimde persoon ter wereld) en laat ik zien hoe ik mijn kledingkast weer ‘Project 333-proof’ maak.

Veel kijkplezier!

0

2 reacties op “Project 333: kledingkast uitruimen met minimalisme-challenge”

  1. Hahaha heerlijk dit! Ik geloof dat ik dat ook maar eens ga doen! Trouwens, die ene jurk waarvan je vroeg wil iemand die want jij bent er klaar mee (rood-roze met zwarte band)..is ‘vermaken’ tot rok nog een optie? Kan soms heel goed uitwerken…

    0
    • M..ik zit nu op 53…ander keertje verder! Ben al wel heel blij en trots dus bedankt voor je inspi!!

      1+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.