Over de grens tussen zakelijk & privé, waarom ik niet álles film en een supertip voor wijnliefhebbers

Voor het eerst schreef ik deze week op mijn blog openlijk over mijn werk bij Einder – dat wil zeggen: over een project dat ik deed voor een klant. Maar kun je dan eigenlijk wel zomaar alles opschrijven? En over werk gesproken: het manuscript waar ik weken mee bezig was, is af!

Verder laat ik in deze vlog zien hoe je wijn kunt schenken zonder de kurk uit de fles te halen (echt, als je van goede wijn houdt én liever niet te vaak drinkt, wil je dit!), vertel ik waarom ik sommige dingen bewust níet film en show ik hoe ik stiekem Des‘ boek een magazine in sneakte…

O ja, en die courgettes gaan hárd!
Veel kijkplezier :)

LINKJES van dingen in deze vlog:

1+
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.