Over ADHD, vegan experimenten en meer

Ja, je ziet het goed: een vlog! Jippie, eindelijk weer. Zoals je weet, heb ik de afgelopen tijd niet bepaald onder een steen gelegen… Maar sommige verhalen waren nu eenmaal niet direct rijp voor publicatie.

Nu dan toch. Maar liefst twee maanden aan beeldmateriaal wist ik samen te persen in een kwartiertje kijkplezier. In deze video neem ik je graag mee in alles wat in m’n leven gebeurde tijdens de overgang van zomer naar herfst…

4+

4 reacties op “Over ADHD, vegan experimenten en meer”

    • Poe, ik ben dus niet de enige. Ik heb ‘m ingevroren met de (ijdele) hoop dat ik er op een dag een nieuwe poging aan ga wagen… Zou het hier ook zo werken net als met vroeger groente leren eten, ‘steeds een hapje proberen tot je het lekker vindt?’ Hmm.

      0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.