Nieuws: meld je aan voor de selectie van Suus!

Goedemorgen jongens, ik heb wat nieuws: mijn eigen online nieuwsbrief!

Stiekem werk ik hier al jaren heel af en toe een beetje aan, maar telkens laat ik het dan weer liggen. Ach, denk ik dan, ik heb toch ook dit platform. Waarom dan ook nog een nieuwsbrief maken?

Toch is het niet helemaal hetzelfde. De laatste tijd merk ik dat het format van bloggen niet altijd past bij de dingen die ik wil vertellen. Tegelijkertijd wil ik iets maken dat minder vluchtig is dan een story op Instagram. Sowieso ben ik liever minder op Insta.

Ik vind het leuk om in contact te zijn met jullie, mijn lezers. En ik experimenteer graag met de vorm waarin dat gebeurt (zie ook mijn YouTube-avonturen :-)). Bovendien voelt ‘zomaar van alles openbaar delen’ soms té kwetsbaar, zoals Des al mooi opmerkte bij de lancering van haar ‘briefjes van Des’.

Lang verhaal kort: je kunt je vanaf nu inschrijven voor de selectie van Suus!

  • een door mij gemaakte nieuwsbrief in je mailbox, helemaal gratis
  • vol fijne tips, ideeën, gedachten en inspiratie
  • verschijnt 1x per maand

Oh ja, en de eerste editie verschijnt aanstaande woensdag (29 juni) al!

Waar wacht je nog op?
Schrijf je nu in!

2+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.