A little bit of everything, all rolled into one

maandag & dinsdag

 • Een lekker productieve werkdag volgens de Pomodoro-techniek.
 • De workshop van onze pianolespraktijk ‘s avonds, die ik samen met B digitaal bijwoonde. Het is inspiratieweek en dan zijn er altijd allemaal workshops en uitjes. Die uitjes kunnen nu natuurlijk niet, maar leuk dat de docenten alsnog een aantal workshops hebben bedacht!
 • Mijn eerste vlog afmaken – en ontdekken dat Final Cut Pro echt zo veel fijner werkt dan iMovie. Sowieso: leuk om te klooien met video editing, tutorials te kijken en zo nieuwe vaardigheden opdoen.
 • Tussen de werkdag door twee keer een blokje om lopen door de zon.
 • Verrassend goed gelukt nieuw recept voor snelle & makkelijke rode curry. Ik zet hem binnenkort op EAT!
 • Bij het eten de een-na-laatste aflevering van De Mol kijken.

0

Reacties

 1. Ja, ik betwijfel dus of het wel de een-na-laatste aflevering gaat zijn. Want er zijn altijd 10 afleveringen. Aflevering 8 zal dan nu de finale zijn en aflevering 9 de recap. Alleen waar is aflevering 10 dan? Ik vrees dat het ijdele hoop is, maar ik wil het liefste nog een aflevering genieten van de fantastische opdrachten.

  0
  1. Hmm goed punt, dat had ik nog niet bedacht! Zou wel heel tof zijn als er toch nog twee afleveringen blijken te zijn, en ze weer een of andere rare twist hebben bedacht (al moeten we dan ook misschien langer wachten op de ontknoping?). Wie is jouw mol trouwens?

   0
 2. Ik verdenk Jolien, maar het zou mij niet verbazen als het toch Bart blijkt te zijn. Al heb ik het nog nooit goed gehad met de mol. Dus ben benieuwd! Wie is jouw mol?

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.