maandag, dinsdag & woensdag

  • Fijne dag op kantoor in Nijmegen, met goede focus.
  • Een persoonlijk en open gesprek met een collega.
  • Dat ik ‘s avonds om half 9 nog naar een les hatha yoga ging, was prettig en goed om te doen.
  • Een superleuke koffiedate aan het einde van de middag – voor ik het wist waren we dik vier uur verder.
  • Lunchen met aardappelkroketjes en mayonaise, omdat het kan. (Tip: Remia Mayolijn is lekkere mayo zonder ei, dus helemaal plantaardig.)
  • Dat het lekker regende én daarna toch nog zonnig werd.
  • B in mijn leven.
  • Voor het eerst een recept voor plantaardige quiche proberen en dat dat een verrassend succes was. Zijden tofu en kikkererwtenmeel in plaats van ei, wat een uitvinding! (Enige minpuntje, hij was nogal zout – ik had netjes het recept aangehouden, maar zou je aanraden de theelepel zout die bij de ingrediënten staat gewoon te skippen...) Hoe dan ook, met deze basis ga ik verder experimenteren. Over een tijdje deel ik vast het resultaat op EAT!
  • Dat de huisarts een spuit (met ontstekingsremmers) in mijn enkel zette. Nu was dat specifieke moment niet perse leuk, maar het is een fijne gedachte dat er eindelijk weer wat constructiefs gebeurt met mijn blessure. Ik ben benieuwd wat dit gaat doen!

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.