maandag & dinsdag

  • Dat een vriend uit Nijmegen op bezoek kwam, we hadden elkaar minstens een jaar niet gezien en het was meteen weer vertrouwd. En dan te bedenken dat ik een uh, intense dag had gehad (druk op werk plus nieuwe medicatie waar ik totaal niet lekker op ging). Ik wilde de afspraak bijna cancellen maar bedacht uiteindelijk dat het misschien ook juist fijn zou zijn, en bovendien een goede oefening voor mij om meer te leren dat ik ook best een ‘hoopje’ mag zijn bij vrienden. En dat bleek het precies te zijn. Ik kikkerde er juist enorm van op.
  • Hoe lief B was toen ik belde vanuit de AH XL waar ik compleet overprikkeld was en de wereld niet meer snapte.
  • Pizza’s van O’Panuozzo. Ja, dit ga ik toch wel missen op de dag dat ik helemaal plantaardig ga eten… hoewel ik zeker eens ga proberen hun vegetariana-pizza te bestellen zonder mozzarella, wie weet! O ja en ik moet ook de vegan pizza van Punk Pizza nog proberen.
  • Opdrachtgever die blij is met het interview dat ik voor hen maakte. Toffe schrijfklus sowieso – toegegeven, het was even aanpoten, maar dit is precies het soort werk dat ik graag doe. Waar ik van leer en groei.
  • Op pad samen met onze nieuwe stagiaire. Hoe leuk en gezellig we het hadden onderweg in de auto.
  • Schrijftraining geven, ja hier word ik toch ook wel vrolijk van, anderen coachen in mijn vak.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.