maandag

  • Ashtanga Yoga. En vooral: dat ik wat last had van mijn hamstring (niet leuk), en daardoor besloot om deze les – die erg intensief is – rustig aan te doen. Ik sloeg alle vinyasa’s over en bleef ver binnen m’n grenzen. Best trots op. :)
  • Weer eens Indische hutspot maken. Dat ik vergat te checken of de aardappels goed gaar waren (nee dus) maar dat het alsnog heel lekker was. Ik ben echt gek op die blokjes gemarineerde tempeh.
  • In een huis wonen met B. Hoe goed we het samen doen en hoe soepel het gaat, hoe we elkaar beter maken.

PS. Als je vandaag één artikel leest, laat het dan dit verhaal op De Correspondent zijn. Ik was stiekem lang een beetje allergisch voor Rutger Bregman, maar dit is nu al het tweede stuk in een maand tijd dat ik van hem lees en waarvan ik denk: ja. Ja. JA. Vinger op zere plek. Heel goed.

En m’n dagelijkse ochtendwandeling was ook weer erg fijn. Ik hou zo van de herfstbomen!

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

4 Comments

  • Mille Pagine

    Kreeg het artikel nu via jou en iemand anders, dus gelezen. Sterk! Wat me wel vaak opvalt is dat ‘zonnepanelen’ een soort synoniem staan voor ‘duurzaam leven’. Begrijp me niet verkeerd, ik hoop dat wij ze over 1 à 2 jaar ook hebben, maar de groenste energie is natuurlijk… de energie die je niet gebruikt. En met minder stoken en isoleren kun je al beginnen als je minder geld en mogelijkheden hebt. Alleen dat is niet zo sexy, dus noemen we steeds maar weer ‘zonnepanelen’ als het voorbeeld van nastrevenswaardig. Maar dit allemaal terzijde… zolang de boodschap maar aankomt… :-)

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.