maandag

  • Het startcollege van m’n cursus culinair en wijnschrijven. Ik heb zoveel zin om hierin te duiken.
  • Parelcouscous. Ik weet niet wat het is met dat spul maar ik blijf het eten, haha.
  • Dat ik me realiseer hoeveel dingen ik eigenlijk doe die me blij maken. Pianospelen. Yoga. Voorlezen aan A. Zwemmen. Thee drinken met vriendinnen. Bordspellen. Boeken lezen. Wijnclub. Leren over plantaardig eten en duurzaamheid. Bezig zijn met innovatie & ontwikkeling op m’n werk. En natuurlijk schrijven, heel veel schrijven.

2+
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.