A little bit of everything, all rolled into one

maandag

maandag
  • Het startcollege van m’n cursus culinair en wijnschrijven. Ik heb zoveel zin om hierin te duiken.
  • Parelcouscous. Ik weet niet wat het is met dat spul maar ik blijf het eten, haha.
  • Dat ik me realiseer hoeveel dingen ik eigenlijk doe die me blij maken. Pianospelen. Yoga. Voorlezen aan A. Zwemmen. Thee drinken met vriendinnen. Bordspellen. Boeken lezen. Wijnclub. Leren over plantaardig eten en duurzaamheid. Bezig zijn met innovatie & ontwikkeling op m’n werk. En natuurlijk schrijven, heel veel schrijven.

2+

Reacties

  1. Ooit was ik op een receptie van het werk waar ze hapjes rondbrachten en het meisje dat het hapje even wou presenteren stelde het heel overtuigd voor als paardencouscous. We hebben haar even gecorrigeerd zodat ze het bij de volgende tafel juist kon zeggen, maar sindsdien moet ik daar bij parelcouscous altijd aan denken :-)

    1+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.