Lezerspoll: dit lezen jullie graag op SUUSHI

Zo zeg wat ontzettend leuk, jullie reacties op mijn poll. Nuttig, bovendien! Zo dacht ik altijd dat ik meer zou moeten schrijven over hardlopen, koken en uit eten gaan (dit was een stille eis van me, besef ik nu), maar zijn dat juist de dingen die jullie het minst interessant vinden.

Bijna allemaal lezen jullie graag over dingen die ik meemaak en m’n gedachten/inspiratie-stukjes (ruim 90 procent). Mindfulness (68 procent) komt op de tweede plek. Dat is dan meteen een goede stok achter de deur, want ik begin bij m’n therapeute met een programma waar ook mindfulness bij hoort.

Meer dan de helft van jullie (60 procent) vindt fotoblogjes ook leuk. Mooi, want zoals ik al schreef, lijkt het me leuk die weer meer te maken – in elk geval een keer per maand, bij wijze van terugblik. Eind volgende week dus de eerste! Tenminste, als ik het weer een beetje in m’n systeem krijg om foto’s te maken van dagelijkse dingen.

Verder zou ongeveer de helft (51 procent) het tof vinden om meer te lezen over eco-lifestyle. In de categorie stokken-achter-deuren is dat ook een héle goede, want ik ben een vreselijk slechte vegetariër dit jaar – zeg maar gerust: géén vegetariër, of nou ja, thuis wel maar buiten de deur slack ik enorm – en ik stapte al vier keer in een vliegtuig dit jaar. Shit.

Over dat vliegen wil ik overigens graag nog schrijven binnenkort, want ik heb besloten om in januari dit keer geen ‘verre reis te maken’, met het klimaat als belangrijkste reden. Niet dat ik mezelf daar nu verder mee vrij pleit (ik blijf een klootzak, om met Arjen van Veelen te spreken) maar toch, alle beetjes helpen?

Ondanks de ‘lagere’ scores op hardlopen/voedsel/etc. wil nog steeds ruim een derde van jullie trouwens best recepten zien op Suushi (35 procent). Ik zit er dus over te denken om de sporadische post die ik op m’n kooklogboek EAT plaats, voor het gemak ook even hier te delen. Eveneens een derde (32 procent) leest graag reisverslagen – misschien maak ik nog wel eens een project van ‘toerist zijn in eigen land’, dat speelt al langer door m’n hoofd!

Ruim een kwart (27 procent) van jullie, tot slot, stemde op ‘hardlopen’. Wat dat betreft ben ik er niet helemaal over uit. Ik denk niet dat SUUSHI een echt hardloopblog is of moet zijn – ik twijfel of ik langere tijd interessant over rennen kan schrijven. Dat laat ik graag aan mensen als Annemerel en Webkim over. Maar in m’n dagboekposts zal vast af en toe een training of wedstrijdavontuur voorbijkomen.

Zo, dus, ja. Ik kan verder. Sterker nog, ik zit vol nieuwe ideeën en als ik in m’n agenda kijk, heb ik komende weken best tijd om wat meer te gaan schrijven. Want ja, nu ik maandelijks een stuk meer geld uitgeef aan het in-de-lucht-houden van dit blog, kan ik er maar beter ook goed gebruik van maken. ;-)

Nee, ff serieus: super leuk, dat jullie hier allemaal nog lezen. Dank jullie wel daarvoor. Want ja, ik kan wel blijven zeggen dat ik hier vooral voor mezelf schrijf – bloggen is stiekem natuurlijk hartstikke interactief. Althans, dat maakt het zo leuk. Dus, ja. Jippie. Ik ben nog lang niet klaar.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.