Lekker in de yogaflow & piekdrukte op werk

Coronatijd een rustige periode?! Nou jongens, als je hier de laatste maand hebt meegelezen, kreeg je er al wat van mee… niets is minder waar. Het was even flink aanpoten op m’n werk én daarbuiten.

Gelukkig is yoga mijn nieuwe hobby; die uurtjes in de downward-facing dog en child’s pose zijn hard nodig om de boel in balans te houden. Hoe kom ik in zo’n drukke periode weer een beetje úit m’n hoofd? Je ziet het in deze nieuwe vlog.

Veel kijkplezier!

0

2 reacties op “Lekker in de yogaflow & piekdrukte op werk”

  1. Wat rot dat SEH-bezoek. Hopelijk blijft die heftige buikpijn weg. Ik ‘verdedig’ mijn eten bestellen nog steeds een beetje met #supportyourlocals. Maar eigenlijk hoeven we ons niet te verdedigen. Ik geniet gewoon van lekker eten (bestellen).

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.