A little bit of everything, all rolled into one

kun je het verschil horen?

kun je het verschil horen?

Ok jongens, zelf dacht ik stiekem ook dat ik nu alweer genoeg zou hebben van dat vloggen. Het tegendeel blijkt waar, ik heb nog steeds lol in video’s maken – dus hier weer een nieuwe weekvlog. Veel plezier!

Project van de week: een nieuw nummer van Joep Beving op de piano eruit knallen! Ik neem je mee in m’n oefenproces. Verder: over oma’s bellen, plantenverzorging voor dummies en in je eentje een fles cava ontkurken. Voor educatieve doeleinden dan he! ;-)

PS. Deze video is 2,5 minuut langer dan mijn ‘normale’ max – ik ben daar normaal vrij streng in, wil jullie niet te lang vervelen… dat-ie nu toch langer is, komt doordat het laatste stukje alleen pianospel is.

LINKJES van dingen uit deze vlog (niet gesponsord, gewoon handig voor jou):

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.