kun je het verschil horen?

Ok jongens, zelf dacht ik stiekem ook dat ik nu alweer genoeg zou hebben van dat vloggen. Het tegendeel blijkt waar, ik heb nog steeds lol in video’s maken – dus hier weer een nieuwe weekvlog. Veel plezier!

Project van de week: een nieuw nummer van Joep Beving op de piano eruit knallen! Ik neem je mee in m’n oefenproces. Verder: over oma’s bellen, plantenverzorging voor dummies en in je eentje een fles cava ontkurken. Voor educatieve doeleinden dan he! ;-)

PS. Deze video is 2,5 minuut langer dan mijn ‘normale’ max – ik ben daar normaal vrij streng in, wil jullie niet te lang vervelen… dat-ie nu toch langer is, komt doordat het laatste stukje alleen pianospel is.

LINKJES van dingen uit deze vlog (niet gesponsord, gewoon handig voor jou):

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.