Intuïtief eten: alles wat ik eet in een week

Ben je stiekem ook wel eens nieuwsgierig naar wat andere mensen zoal naar binnen werken op een dag? Voor deze video film ik een week lang alles wat ik eet – van aardbeien en havermout tot pizza en taartjes.

Waarom zou je zoiets doen, vraag je je misschien af? Nou ja, ik hou nu eenmaal van goed voedsel – van eten zelf, maar evengoed van praten over voeding.

Bovendien wil ik met deze video laten zien hoe een normaal volwassen eetpatroon eruit kan zien. Kán zien, ja, want ieder mens, elk lijf en zelfs iedere week is anders. Ik geloof dan ook niet in hét perfecte eetpatroon voor iedereen. Wel denk ik dat je door gezonde gewoontes in te bouwen, kunt leren om goed voor jezelf te zorgen. O ja, mocht je geen vegetariër zijn, dan is het misschien ook leuk om te zien hoe een vega eet.

En mijn belangrijkste conclusie na dit project? Ik eet nog een stuk intuïtiever dan ik dacht.

Veel kijkplezier!

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.