Ik ben er ineens helemaal klaar mee

Poe, houden jullie het nog een beetje vol allemaal in deze tijden? Ik moet zeggen dat ik het niet altijd makkelijk vind…

Verder laat ik in deze video een stukje pianospel horen (een passage die ik voor het eerst oefen zelfs – in de categorie ‘niet alleen gelikte dingen laten zien’), mijmer ik over je grenzen bewaken, doe ik zowaar een poging tot tuinieren (hoeveel burgerpunten krijg je daarvoor?) en beleef ik nieuwe avonturen met de racefiets.

Veel kijkplezier!

LINKS van dingen waarover ik vertel in deze vlog (niet gesponsord, gewoon handig voor jou!):

  • Muziek van Joep Beving
  • Lunchroom/bakkerij KEEK
  • VoorleesExpress (vrijwilligersproject om taalontwikkeling bij jonge kinderen te stimuleren)

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.