Gaat het wel goed met me? | vlog

Hoera, de eerste vlog van 2021! Waarom dat zo lang duurde? Ik vertel erover in deze video. Verder ontdek ik shoppen via Vinted (no spon!), ben ik bezig met een ‘koud douchen’-experiment én krijg ik goed nieuws van de fysio.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

5 Comments

 • Shirah

  Wat een gezellige vlog! Ik word zo enthousiast door jouw verhalen over Vinted. Ben ook aan het speuren op de website. Ik snap alleen dat pakketpunt niet, is dat Homer?

  0
  • Suusie

   Leuk om te horen! Hoop dat je ook mooie dingen vindt op Vinted :-)
   Ik ben intussen ook wat van m’n oude kleding aan het verkopen op het platform, werkt ook makkelijk.

   En ja, ik laat ze meestal naar een Homerr-pakketpunt gaan inderdaad! Of Mondial Relay als Homerr er niet bij staat. Je moet ze dan wel even afhalen, maar voordeel is ook minder CO2-uitstoot (want alles gaat naar 1 punt) en je draagt bij aan minder bestelbusjes door alle straten. Of in elk geval dat beweert Homerr dat hun missie is ;-) maar het bevalt mij prima.

   0
   • Shirah

    Bedankt Suus, ik heb een hele nieuwe garderobe voor een prikkie. Wilde al een tijd nieuwe kleding kopen, maar werd zo moedeloos van al die webshops (en winkels al helemaal…). Na een paar uur speuren heb ik hele leuke kleding gevonden, hopelijk net zo leuk in het echt. En ik heb zelf gister al één ding verkocht. Dus dankje voor de inspiratie! :)

    0
    • Suusie

     Supertof zeg, wat leuk! Ik hoop dat je nieuwe kleding er snel is en dat de items inderdaad mooi zijn en lekker zitten. :)

     (ik moet zeggen dat ik één keer een trui kocht die het toch net niet was, en ook een keer een broek die te krap bleek – maar beide waren niet echt een probleem, want je zet het gewoon weer terug op Vinted en na een paar dagen had ik ze alweer verkocht).

     Hoe dan ook, heel erg leuk om nog deze terugkoppeling van je te lezen. Maakt me blij!

     0
 • Mille Pagine

  Wat een fijne video voor een ontspannen zaterdagmiddag! Leuk om te horen dat Vinted jou zo goed bevalt, en dat dit het voor jou makkelijk maakt tweedehands kleding te kopen! Die jas ziet er zeker heerlijk warm uit.

  Oja, tiramisu! Volgens mij heb ik wel eens gezocht naar een goede vegan variant daarvan. Voor chocolademousse heb ik die variant gevonden, maar voor tiramisu nog niet… ik denk dat het met Alpro Go On goed mogelijk moet zijn, wat denk jij? Of evt kokoskwark met een neutrale smaak… let me know als je een goed recept gevonden hebt!

  1+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.