Er waren heus ook leuke dingen

Je had het misschien al door: januari was niet zo’n leuke maand. Mijn hoofd was donker, de wereld zat op slot, ik kreeg weer corona en er gebeurden allemaal verdrietige dingen.

En dus besloot ik om m’n vorige coronalockdownproject weer op te pakken: elke dag 3 leuke dingen opschrijven van die dag. Geloof me, het werkt écht als je je wat beter wilt voelen. Dus hier een lijstje met dingen die januari wél de moeite waard maakten:

Oud & Nieuw vieren bij E en J, met zelfgebakken oliebollen ♥ Dat de fles bubbels bijzonder lekker was ♥ Op wintersport gaan met B en zijn twee beste vrienden ♥ Dankzij de lastminute-aanbiedingen een superluxe vijfsterren-appartement kunnen boeken ♥ Dat A naar me toe kwam op een dag die bijzonder donker was ♥ Italië-video afmaken en daar vrolijk van worden ♥ Hoe goed onze nieuwe loveseat (van Sissy Boy, gekocht op Marktplaats) in de woonkamer staat ♥ E’s baby bump ♥ Een hele leerzame training Onderhandelen ♥ Fijne zakelijke samenwerkingen ♥ Dat Wie Is De Mol weer is begonnen ♥ It Takes Two spelen op de Xbox, samen met B – wat een vrolijk en fijn coöp-spelletje ♥ Weer plezier vinden in pianospelen ♥ Ondanks corona toch halve dagen kunnen werken en dat dat prima ging ♥ Chocolade-lavataartjes ♥ Warme chocomel met slagroom ♥ Bewust meer contact maken met vrienden en familie ♥ Videobellen met voorleeskindje A ♥ Merken dat ik 5 dagen niet knuffelen met B (want corona) echt stom vond, en ik hem dus na 4,5 jaar nog steeds graag knuffel ♥ Allemaal verbeteringen aanbrengen in ons huis: lampen ophangen, kasten bouwen op zolder ♥ Ontdekken dat ik klussen best leuk kan vinden ♥ Voor het eerst weer uit eten wat was dat heerlijk zeg (op meerdere manieren)

2+

2 reacties op “Er waren heus ook leuke dingen”

  1. Fijn dat er ook lichtpuntjes waren! Het is soms even zoeken, maar gelukkig kon je ze vinden. Ik heb nu zin in wijn, door die foto hierboven ;-) Bedankt hoor!

    0
  2. Mooi hoe je kunt focussen op de mooie momenten in de donkere dagen. Het werkt inderdaad door je focus op het positieve te leggen. Hopelijk wordt februari voor jou een mooiere maand!

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.