EAT: Ontzettend lekkere Mexicaanse soep

Mijn kookblog EAT.suushi.nl (kleine woordspeling van eat sushi en eten – at – suushi) bestaat nu al een kleine drie jaar. In 2013 was het een zomerproject van me, toen ik besloot alle eet-gerelateerde blogs van Suushi handig bij elkaar te zetten op een nieuwe website. Leek me handig, voor mezelf en voor anderen.

Tot nu toe wordt EAT hoofdzakelijk gebruikt door een handjevol familie/vrienden. Toch ben ik maar wat blij met dit bescheiden hoekje waar ik onbekommerd kan praten over eten. In plaats van steeds m’n recepten voor iedereen apart uit te tikken of door te vertellen, kan ik mensen die ook graag geweldige brownies of heerlijke zalmpasta willen maken gewoon doorverwijzen naar EAT.

Bovendien vergeet ik zelf vaak wat ik precies heb gemaakt – het is dankzij dit blog dat we hier nog steeds gnocchi met pesto en pasta carbonara van Tom eten.

Lange tijd postte ik slechts (zeer) incidenteel een nieuw recept. Ik had genoeg ideeen, maar vaak niet de zin of tijd om ze uit te werken.

Dat is veranderd nu ik freelance journalist ben. In het kader van ‘meer en beter leren schrijven over eten’ plaats ik sinds een maand of twee elke week een recept op EAT. Meestal op dinsdag, maar soms loopt de week anders en wordt het een keer donderdag of vrijdag. Ik zal ze vanaf nu dan ook even via een linkje delen op Suushi. Makkelijker voor jullie en wel zo volledig.

OK, genoeg gepraat: tijd voor voedsel. Vanavond op tafel: ontzettend lekkere Mexicaanse soep van Sylvia Witteman. Eet smakelijk!

wijnmex3

 

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.