donderdag, vrijdag & zaterdag

  • Tijdens de donderdagmiddagborrel op mijn werk een interessant gesprek met twee collega’s over bloggen, Instagram, volgers en meer van die dingen waar we allemaal – zakelijk en/of privé – mee bezig zijn.
  • Ook een mooi en open gesprek met een oud-collega, eerder op de dag.
  • Dat ik uiteindelijk redelijk op tijd naar huis ging omdat ik voelde dat ik daar het meeste behoefte aan had, er in de koelkast nog precies genoeg eten lag (zodat ik niet hoefde te koken maar wel lekker op de bank in mijn chillpants kon eten in plaats van op het station of zo) en B weer zo enthousiast was toen ik thuiskwam.
  • Dat E naar Utrecht kwam en we samen een lange wandeling maakten door Amelisweerd. (Gaat trouwens ook goed met die 10.000 stappen per dag!)
  • De taartjes bij de Veldkeuken – serieus, ik geloof dat ze concurreren met de Bakkerswinkel, jammie.
  • ’s Avonds nog spontaan met B een glas wijn drinken bij Talud9, fijne gesprekken en dat de barman speciaal voor ons twee goeie flessen Italiaans ontkurkte, ‘ach ja het is vrijdag’.
  • Weer zo heerlijk zwemmen ’s morgens, de tijd vloog en ik ook, zestig banen in de pocket.
  • Een flinke wandeling maken met A door een natuurgebied ten noorden van Utrecht, wat heerlijk om zo makkelijk de stad uit te kunnen lopen en meteen midden in het groen te zitten. Dit valt me ook telkens weer op als ik op de racefiets stap, maar lopend kan het dus ook al een beetje.
  • Voor het eerst weer naar een concert in TivoliVredenburg! En wat was DeWolff lekker zeg – zelfs al waren we maar met 150 man en zaten we op stoelen in de grote zaal (terwijl de muziek erg dansbaar was), de sfeer was top. Misschien wel het allerleukste was het blije hoofd van B, hij keek vrolijker dan ik hem in weken heb gezien.
De Veldkeuken taart


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.