donderdag t/m zondag

 • Lunchen met restjes caponata van eerder die week, lekker om zo’n bak groenten te eten tussen de middag.
 • FaceTimen met mama.
 • Dat B ‘s avonds kookte omdat ik compleet was gecrasht.
 • De hatha-yogales ‘s morgens, een hele fijne docente was het dit keer.
 • Enorm leuke koffiedate bij Buurten in de Fabriek, wat een verrassende fijne afspraken heb ik deze week.
 • Dat mijn cheesecake beter lukte dan ooit, het was poging 3 en de bovenkant was voor het eerst helemaal egaal en zonder scheur! (Shit ik bedenk me dat ik er helemaal geen foto van heb gemaakt en nu is-ie bijna op.) Ik wil trouwens ook gaan experimenteren met vegan cheesecake. Want dat was eigenlijk ook wel een ‘leuk’ ding: dat het me eigenlijk tegenstond om weer iets te koken met zuivel (maar ik had het B beloofd ;-)). En nu denk ik dus: zal ik dit recept delen op EAT… of wil ik daar voortaan alleen nog maar plantaardige recepten ‘promoten’?
 • Op één dag vier van mijn favoriete mensen zien. <3
 • Kraambezoek bij J en E, wat een prachtigmooie baby hebben zij gekregen. Zien hoe relaxed ze zijn onder hun kersverse ouderschap en ontdekken hoe ‘normaal’ dit eigenlijk voelt.
 • Dat E en J uit Groenlo er waren, dat we maar liefst 3 potjes Pandemic Legacy speelden (waaronder het spannendste én vetste potje tot nu toe!), de vegan brownies die we aten, na het avondeten een rondje om het park wandelen en gewoon, samenzijn met z’n vieren.
 • ‘s Morgens beneden komen en dat E en J al gezellig een spelletje zitten te doen aan de keukentafel, dat er al thee is gezet, en ieder lekker z’n gang gaat.
 • Complimenten over mijn cheesecake van B’s familie.
 • ‘s Avonds tegen B aan liggen op de bank en Angels en Demons kijken, soms wil je gewoon een simpele slecht doordachte spannende Hollywoodfilm. (Helemaal als die in Rome speelt en er beelden van Bernini in voorkomen.)

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.