donderdag

donderdag
 • Een date met B, Ethiopisch eten bij Sunshine (hele dikke fooi geven want zoals veel horecagelegenheden hebben ze het moeilijk…) en daarna een glas wijn bij Vin Vin (idem) en nog een ijsje bij Venezia toe, met een wandelingetje over de Oudegracht.
 • Het glas wijn dat ik dronk, een heerlijke monastrell, echt precies waar ik zin in had.
 • Een foto van mijn Radboud Magazine-artikel over corona delen op LinkedIn, heel veel leuke en enthousiaste reacties krijgen en allemaal berichtjes van mensen die vragen of ik het hele verhaal door wil sturen (het staat nog nergens online).
Eten van Sunshine; ‘mijn’ kant van de schaal zijn allemaal vegetarische gerechten. Je eet dit niet met bestek maar met stukjes teff-pannenkoek die je erbij krijgt.

0

2 reacties op “donderdag”

 1. even wat anders suus, maar jouw meldingen komen soms in mijn spam terecht, en soms in mijn inbox. je bent trouwens niet de enige (die van henk. v straten ook), maar heb je misschien een idee waar het aan ligt? Of is het mijn mail

  0
  • Ha Des, hmm goede vraag, ik weet eigenlijk niet of anderen hier ook last van hebben – heb het niet eerder te horen gekregen in elk geval. Misschien helpt het om de ‘afzender’ van die mails (MailPoet geloof ik) toe te voegen aan je contacten? Dat je mailprogramma dan snapt dat het bekend en te vertrouwen is? ;-)

   0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.