donderdag

 • De dag beginnen met een wandeling door het park. Dat de lucht zo mooi was en de bomen zo herfstig.
 • Weer een giga-drukke dag op mijn werk (ik registreerde gisteren aan het eind van de dag m’n uren, 44 werkuren in 4 dagen oeps), maar dat ik dat dus allemaal eigenlijk heel goed deed en regelde. En nu weekend, da’s ook wel heel fijn. ;-)
 • Met A pokébowls bestellen en tot laat thee drinken op de bank. Dat het ineens bijna middernacht is.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

2 Comments

 • Lisa

  Sta echt versteld van je productiviteit. Heb je blog daarover (‘4 lessen uit 4 maanden thuiswerken’) ook met smaak gelezen. Alhoewel mijn werk doorgaans echt leuk is blijf ik het moeilijk vinden om productief en gefocust te blijven, thuis achter mijn bureau tussen stapels was, social media en verse groentepakketten die smachten om klaargemaakt te worden.

  Kortom: je inspireert me weer eens – het kan wel! Vervolgblogjes met jouw werkwijze en tips en trucs hierover zijn heel welkom.

  0
  • Suusie

   Hé Lisa, dank voor je berichtje. Fijn om te horen dat je iets hebt gehad aan die blog. :) En hoewel het nu niet zo lijkt herken ik de focusproblemen ook maar al te goed… niet voor niets slik ik hier tegenwoordig medicatie voor, dat maakt een groot verschil (daarover ook nog wel eens meer, denk ik).
   Hoe dan ook: ik zal komende tijd eens denken wat ik nu eigenlijk precies doe om m’n werkdag te stroomlijnen. Dank voor je vraag, wordt vervolgd!

   1+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.