Bloggen tot Kerstmis

De dagen worden steeds korter en 2021 telt nog maar zes weken. Zes weken! Omdat de weken tot aan Kerstmis altijd razendsnel voorbijvliegen, wil ik dit jaar wat bewuster stilstaan bij deze tijd van het jaar. En dus ben ik van plan om van 1 december tot Kerstmis elke dag een blog te schrijven hier op Suushi. Een soort advent-bloggen, zeg maar. ;-)

Waarover ik dan al die dagen ga schrijven?
Dat mogen jullie bepalen!

Dus: waarover zou jij graag eens een blogpost lezen? Misschien heb je wel een vraag voor me, of ben je ergens benieuwd naar? Laat een reactie achter onder deze post. En wie weet lees je ‘jouw’ blog over een paar weken hier terug! Schrijf je liever niet in het openbaar? Mailen mag ook!

Fijne zondag allemaal.


2+

7 reacties op “Bloggen tot Kerstmis”

 1. Wat een goed idee! Ik heb dit soort ideeën ook wel eens, maar daarna zakken ze altijd weer weg in een stroom van drukte en andere plannen, haha. Uhm, suggesties: een hoogte- en dieptepuntenlijstje van 2020? Je plannen voor de feestdagen? Je kerstmenu? Een lijstje van alle baantjes en banen die je tot nu toe gehad hebt?

  1+
 2. Superleuk! Er zijn een boel dingen die ik graag zou willen lezen:
  – Je favoriete recepten
  – Wat jij doet voor meer zelfcompassie
  – 6 wijze lessen die je die dit jaar hebt opgedaan (of meer of minder natuurlijk) / 5 dingen die je hebt geleerd door therapie
  – Het recept voor de perfecte Suusdag
  – Een blog over je ervaring met microdosering truffels
  – Je favoriete manieren om te ontspannen op een rij
  – Een blog over het proces van jullie huis inrichten
  – Ik ben wel benieuwd naar je kapsels van de afgelopen tien jaar
  – Onverwachte geluksmomenten in 2021

  0
 3. Leuk idee! En straffe uitdaging ;)
  Bovendien haat ik Kerst, dus misschien is een post over de Kerst-haters een idee? Zeg maar de Grinches onder ons, die altijd dingen roepen als: “Jaja, vrede op aarde maar niet in de supermarkt!” (dat roep ik dus écht altijd).

  1+
 4. Leuke vooruitzichten heb ik als lezer hier!

  Ik ben benieuwd naar:

  welke boeken je dit jaar de moeite vond (ik heb De cyclusstrategie dankzij jou gelezen, mindblowing, thx voor de tip!)
  of wat breder welke niet-fictieboeken jij als journalist en geschiedkundige de moeite waard vindt (ik vind het genre zo fijn maar zo breed, dus tips welkom)
  hoe het met je ADHD gaat (als je daarover wil delen)
  wat je blijvend anders doet sinds/inzichten door corona – zoals dat je eens schreef ‘dat dit misschien wel geen tussentijd meer is’ (dat vond ik toen zo prachtig verwoord)
  hoe je erin slaagt een balans te vinden tussen werk en vrije tijd, ik denk dat ik ergens las dat je bewust niet voltijds werkt?

  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.