beginnen met wielrennen

Voor de allereerste keer op de racefiets! Deze week maakte ik mijn Marktplaats-aanwinst rijklaar. Hoe dat afloopt…? Verder in deze weekvlog: over werkprojectjes, goede Italiaanse wijn en geld besparen in coronatijd.

O ja, en zijn er dingen waarvan je denkt: ‘dat zou leuk zijn om een keer over te zien/horen’? Laat het me weten in de comments. Ik weet nog altijd niet hoe lang ik doorga met dit vlogproject – mijn gedachte is nu: alleen in de coronatijd, mits ik voldoende inhoud te delen heb – maar vermaak me op dit moment opperbest met (leren) video’s maken.

PS. Eenmalige spam: je kunt deze vlog ook bekijken op YouTube (en je daar abonneren op mijn kanaal als je m’n video’s leuk vindt!).

Handige linkjes van dingen die je tegenkomt in deze vlog (for the record, niets is gesponsord of iets wat daarop lijkt ;-)):

Reacties

Eén reactie op “beginnen met wielrennen”

  1. Hanneke Vervoort

    Fien en ik vonden het heel mooiwat willen we nog meer zien; Bart zn nieuwe coupe! En jouw nieuwe fietsbroek

    Kus Han en fien❄️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.