A little bit of everything, all rolled into one

3 leuke dingen van woensdag

  • Fijne, productieve werkochtend, voelde bijna als normaal. (Dat ik na de lunch weer draaierig en moe was en de rest van de middag op de bank heb gelegen met mijn ogen dicht, daardoor de eerste sessie wijncursus-op-afstand moest missen en weer een nacht van 12 uur heb gemaakt waaruit ik groggy wakker word is dan wel weer jammer, grrr rotvirus – maar goed, het ging hier over leuke dingen ;-))
  • Wandelingetje door de wijk samen met B en wijn kopen voor twee wijnclubleden. Nu we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, had één van ons een supergoed plan: lootjes trekken en dat iedereen dan een goede fles bij een ander voor de deur zet.
  • Twee mooie gedichten in mijn mail, van mensen buiten mijn eigen directe kring – heb jij de poëzie-uitwisseling al voorbij zien komen? Zo nee, laat me weten, stuur ik ‘m door!

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.