3 leuke dingen van woensdag

  • De jarige J via Zoom verrassen met haar vrienden en familie; we hadden van tevoren allemaal MonChou-taart gemaakt (haar lievelings) en die aten we ‘samen’ op voor het scherm. De taart was trouwens ook superlekker – ik zet hem binnenkort op EAT.
  • Bezig met een nieuw projectje, waarover komende dagen meer!
  • De inhaalles van mijn (naar een online omgeving verplaatste) WSET2-cursus. Sowieso al tof dat ze een inhaalles organiseerden (ik miste de eerste les omdat ik toen nog ziek was), maar het bleek gaver dan ik dacht: met nog één andere cursiste was het praktisch een privéles, niet van mijn eigen docent maar van de oprichter van Wijnstudio, die ons drie uur lang (!) vol enthousiasme door alle stof heen loodste, daarbij allerlei interessante zijpaadjes nemend en ons volop betrekkend bij zijn verhaal. Ik heb enorm veel geleerd en het was superleuk.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.