3 leuke dingen van woensdag

  • Een handgeschreven brief krijgen.
  • Skates kopen en meteen een rondje gaan langs het water – wat is dat heerlijk! En voetblessure-technisch ging het ook vlekkeloos. Hardlopen laat ik voorlopig maar even zitten sinds m’n pees onlangs weer opspeelde.. zou ik dan eindelijk een fijne vervanger hebben gevonden?
  • Dat A spontaan even aanbelde en we zo een half uur zaten te kletsen bij de voordeur (natuurlijk met een dikke 2 meter ruimte tussen ons). Grappig was dat ik eerder die dag langs háár huis fietste, omdat ik daar in de buurt wat moest ophalen. Ik belde haar met de gedachte om even via het raam te kletsen, maar ze nam niet op, dus ik ging gewoon naar huis. Een paar uur later stond zij voor de deur – ze had mijn telefoontje niet eens gezien, haar telefoon lag thuis, maar ze was in de buurt en haar gevoel zei dat ze even langs moest wippen. Toch mooi.

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.