3 leuke dingen van vandaag* (1)

J en R die spontaan zelfgebakken taart kwamen brengen, en ook gezellig even kwamen kletsen voor de deur (op een keurige 2 meter afstand van B en mij).

Harry Potter 6 kijken.

Bordspelletjes doen via Skype met J en E, zij aan hun Arnhemse keukentafel en wij hier – ging best soepel!

(*Technisch gezien zijn dit de leuke dingen van zondag, dus gisteren, want zoiets kan je natuurlijk pas optekenen als je aan het eind van de dag in bed ligt. Ik hoop komende dagen weer wat energie te krijgen voor een langer blogje, want na ruim twee weken in thuisisolatie begin ik eindelijk weer een sprankje schrijfzin te voelen.

Alvast in het kort: B en ik voelden ons beide twee weken geleden niet zo lekker worden en een aantal dagen later testte de GGD hem positief op covid-19 (hij kreeg een test vanwege zijn werk als huisarts, ik ben niet getest maar omdat we al een week binnen in één huis zaten en ik dezelfde klachten had, gaan we ervan uit dat ik het ook heb).

Maak je geen zorgen, het was niet fijn maar ook niet zorgwekkend, het duurt alleen allemaal nogal laaaang. Gelukkig voelen we ons sinds dit weekend eindelijk echt wat beter worden – al slapen we nog steeds 10-11 uur per nacht en dan ‘s morgens of ‘s middags ook nog een uur.

En intussen heb ik het voornemen om elke dag de leuke-dingen-van-die-dag met jullie te delen. Omdat het belangrijk is om in deze tijden van corona ook je focus op andere dingen te houden, en je te realiseren dat – hoewel er inderdaad veel anders is en het allemaal vreemd en zorgwekkend is – er ook nog een leven naast dat bestaat, met grotere en kleinere eigen dingen.)

0

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “3 leuke dingen van vandaag* (1)”

  1. Aaah meid wat heftig! Rust maar heel erg voldoende uit jullie beide!

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.