3 leuke dingen van maandag

  • Dat B me ‘s morgens voor hij naar zijn werk ging nog een kusje kwam geven in bed. (Dit is een ritueel dat we al hebben zolang we elkaar kennen, dus nu bijna drie jaar. Hij is meestal eerder dan ik de deur uit, en als ik dan nog lig te slapen komt-ie me altijd nog een kusje brengen. Andersom doe ik dat natuurlijk ook als ik eerder weg moet. Het is zo’n fijne, liefdevolle manier van ontwaken.)
  • Een online sessie Qigong volgen, op aanraden van een collega. Kan je helpen om wat meer energie te krijgen, zei ze. Ik had Qigong nooit eerder gedaan dus het was even wennen, maar vooral achteraf heel fijn. Toeval of niet, de rest van de dag voelde ik me energieker dan in weken. (De sessies zijn komende twee weken elke dag van 10 tot 10.45 uur en worden gegeven via Zoom. Meedoen kan nog steeds.)
  • ‘s Middags na werk mijn langste wandelingetje tot nu toe maken, ruim drie kwartier was ik buiten en daarna was ik niet eens moe!

0

Eén reactie op “3 leuke dingen van maandag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.