29

Dit wordt een kort blogje, want B en ik staan op het punt om te vertrekken naar een heerlijke plek op de Veluwe, waar we twee nachten gaan chillen, wandelen, mountainbiken, sauna’en en goed eten.

We hebben iets te vieren: ik ben 29 geworden én B is officeel huisarts.

Over dat tweede moet hij zelf maar een keer wat vertellen, laat ik het hier lekker bij mezelf houden. ;-) Hoe dan ook: ja, 29. Mijn laatste jaar als twintiger is vandaag officieel ingegaan. Jeetje.

Natuurlijk ga ik dan een beetje denken over waar ik vandaan kom en waar ik sta. Daar kan ik weer een heel verhaal over schrijven, maar eigenlijk is het vrij simpel: ik ben blij met hoe het gaat, tevreden met de plek die ik op dit moment heb in de wereld. Trots op wie ik ben en wat ik doe.

Komend jaar wil ik vooral alleen maar meer van dit. (Oké, natuurlijk niet meer corona en klimaatverandering en racisme, maar je snapt me.)

Dus op nog een jaar,

een jaar met elke dag – elke stap, elke meditatie, elk fietsrondje, elke ontmoeting – weer een stukje dichter bij mezelf raken.
een jaar waarin ik veel blijf schrijven, misschien daarin weer wat nieuwe grenzen verken.
een jaar vol liefde, vriendschap en fijne momenten met de mensen die me dierbaar zijn.
een jaar met open gesprekken, met echte verbinding.
een jaar met tranen, me verder open durven stellen voor verdriet (dat van mezelf en van anderen).
een jaar met heerlijk eten en goede wijn.
een jaar met verder groeien, maar niet hóeven groeien.

En een jaar vol lol met dit fantastische nieuwe racemonster.

cube attain gtc race
Haar naam is Ruby.

2+

10 reacties op “29”

 1. Fijne verjaardag en geniet van jullie vakantie! Mooi als je kunt terugblikken op een (levens)jaar en concludeert dat je eigenlijk heel tevreden bentt. Op naar meer van dat.

  1+
  • Dank je Shirley! :) Ja het was eigenlijk ook voor mijzelf een tikje verrasssend ;-) omdat mijn hoofd nog best vaak ingewikkeld kan zijn. En toch overheerst al met al het gevoel van: het gaat goed en is fijn.

   0
  • Ja prachtig hè? We hebben uiteindelijk niet zo veel gezien van de omgeving alleen :( Omdat m’n peesontsteking er weer in klapte afgelopen dagen en we dus niet konden wandelen of fietsen..boeh. Maar we hebben het evengoed fijn gehad :) En nog maar een keertje terug dan! Jullie ook een fijne tijd daar! Hoe lang blijf je?

   0
 2. Gefeliciteerd met Ruby en gefeliciteerd met jezelf, wat prachtig als je dit mag opschrijven (en wat fijn dat wij het mogen lezen). Is Ruby mee op vakantie?

  0
  • Jeej thanks Loes <3 En ja ik wilde Ruby heeeel graag meenemen, kon ook makkelijk met de camperbus, maar dat is peesontsteking-technisch niet slim (zie hierboven; het is echt stom want eerst kon fietsen vrijwel onbeperkt en nu ff niet blijkbaar). Dus ik ga de twee weekjes weg gebruiken om wat rust te nemen en hopelijk kan ik haar daarna goed inwijden! Op mijn verjaardag heb ik natuurlijk al wel een ontgroeningsronde gemaakt – was genieten, maar voor die 45 km moest ik dus het weekend boeten.. Hoe dan ook, hopelijk wél snel meer Ruby-avonturen!

   0
 3. Lieve Suus, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ruby het Racemonster lijkt me echt een prachtig cadeau voor jezelf, en de taartjes zien er heerlijk uit. Geniet op de Veluwe!

  1+
 4. Suist,gefeliciteerd, en voor mij ben je al perfect met alles wat je in en buiten jezelf heb ..ga er de komende jaren heerlijk op leunen. Hou van je ,knuffel en wellicht tot en hasselt!!

  1+

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.