Recept: risotto met paddenstoelen, citroen en gegrilde asperges

O jongens, ik loop hopeloos achter met m’n receptenproject op EAT. Ik bedoel: zo veel lekkere nieuwe plantaardige maaltijden in m’n repertoire! Zo weinig tijd om ze uit te schrijven en te posten!

Maar goed, je moet ergens beginnen, en dus begin ik lekker met de risotto die ik gisteravond maakte. From scratch, of nou ja, gebaseerd op de tientallen risotto’s die ik in m’n leven maakte, deels wel en deels niet van bestaande recepten.

Het was in elk geval superlekker. En ja, je raadt het al, helemaal vegan. Wie zegt er dat je parmezaan nodig hebt om risotto te maken?

Ja, dit durf ik m’n gasten wel voor te zetten. Sterker nog, dat deed ik ook, want J at mee. En volgens mij was die ook enthousiast.

Trek gekregen? Hier vind je het recept!

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.