14 november

Vandaag was een enorm fijne dag. De woorden van m’n nieuwe stuk voor Radboud Magazine vloeiden bijna als vanzelf uit mijn vingers – voor ik het wist stond het 2000 woorden-tellende artikel in de steigers. Ik lunchte met een tosti die goed smaakte en mijn nieuwe matras werd eindelijk geleverd (na een maand wachten), dus ik heb superveel zin om daar straks op te slapen. En eigenlijk had ik het gewoon best wel naar m’n zin, met mezelf. Kijk, ik leer dit nog eens echt.

Meer leuke dingen van nu & onlangs:

  • Bikram yoga. <3 Gisteren ging ik weer én kocht ik een nieuwe lessenkaart. De komende tijd zijn de maandagavonden van mij & the hot room. Ha.
  • Toen m’n artikel vanmiddag klaar was, ging ik even naar de MediaMarkt om een bluetooth speaker te kopen. Dat staat al maanden op m’n lijstje (drie, om precies te zijn, want sinds ik hier woon). Ik kocht deze en wauw, wat is het geluid goed en wat is ie mooi en wat is dat fijn, goed klinkende muziek op mijn kamer.
  • Project Maak Suus’ Mini-Huisje Winterproof gaat wel lekker zo. Met een fijn nieuw matras (het oude ding dat ik overnam van de vorige bewoonster was zo doorgezakt dat ik er rugpijn van kreeg, en met z’n tweeen sliep je in een kuil), die speaker + iPad + Spotify als gouden muziek-combi, waxinelichtjes, gezellige lampjes en niet te vergeten het perfécte voetenbankje dat ik bij IKEA kocht – en o ja, de fijnste, zachtste sloffen die er bestaan – is het nu bijna helemaal af. OK, dit is misschien een klein beetje materialistisch, maar ik word er blij van en hé, wat is er eigenlijk mis met een beetje lief voor jezelf zijn?
  • Ik heb een nieuwe liefde. Daarover later nog wel eens meer. Voor nu: het is fijn en goed. En hij gaat mee naar Maleisie.
  • Zondag kwamen drie vriendinnetjes hier eten en dat was zó ontzettend fijn. Ik maakte een Italiaans themadiner (carpaccio van courgette met avocado, parmezaan en pistachenoten / verse spaghetti met zelfgemaakte vega bolognesesaus / tiramisu), we keken foto’s, máákten een (groeps)foto en bedachten plannen voor de komende tijd. De Dom beklimmen, bijvoorbeeld.
  • Komend weekend loop ik de Zevenheuvelennacht en -Loop. Ik heb een enorme hardloopdip en ben daar (bijna) helemaal oké mee – we gaan het wel zien. Geen tijd in m’n hoofd, gewoon genieten van de route en de race. Da’s eigenlijk toch ook best een heel mooi doel.

0

Eén reactie op “14 november”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.