Meer structuur in je week

Woohoo, mijn tweede video is af! Hoe krijg je in deze rare tijden een nieuw ritme in je week? Deze week probeer ik structureel te werken volgens de Pomodoro-techniek. Verder in deze tweede vlog: over digitaal voorlezen met de VoorleesExpress, broodbakken, een dagje werken op kantoor (!!) en mijn nieuwe hobby: wielrennen!

O ja, enorm bedankt voor alle leuke reacties afgelopen week – word ik blij van. Een aantal van jullie hadden daarnaast wat interessante gedachten (ik schreef er al over). Dit vlogproject leidt weer tot allerlei nieuwe inzichten, alleen dat maakt het al de moeite waard.

PS. van een kijker kreeg ik de opmerking dat je bij m’n eerste video af en toe een soort ‘getik’ hoort op de achtergrond. Bleek het touwtje van mijn camera te zijn, oeps. Nou ja, al doende leert men hè. Die tikjes hoor je helaas nu op sommige plekken ook nog, inmiddels heb ik het touwtje er afgehaald dus in volgende vlogs is het rustiger. ;-)

0
close

Kom je hier vaker?

En wil je graag 1x per maand een lijstje met nieuwe Suushi-blogs in je mailbox? Meld je aan voor m'n kersverse maandoverzicht. Leuk!

2 Comments

  • Hanneke Vervoort

    Weer zo’n leuk suus vlog!! Heel grappig om jou bijv. Nog even voor die sessie van afgelopen maandag te zien super goed kijkje in jou week en zullen we een keer samen gaan wielrennen al dat weer kan? Ik ben ook nog een groentje

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.